Etiketler

, , , , , , , ,

Sürdürülebilir Yaşam Gezici Festivali’nin üçüncü durağı İzmir, Ege Üniversitesi. EÜ Tıp Fakültesi sinema topluluğunun organize ettiği festival kapsamında bir de Slow Food gençlik gıda hareketi yemek atölyesi düzenledik. Öncelikle katılımcıları Slow Food hareketiyle ilgili bilgilendirdiğimiz atölyede, tanışma faslını takiben Slow Food Ayvalık topluluğu kurucusu Kürşat ailesinin kendi hasatları leziz zeytinyağı ve zeytinleri ve sevgili Gürsel Tonbul’un Kuşadası’ndaki çiftliğinden atölye için sağladığı taptaze, mevsimlik organik ürünlerle leziz bir menü yaratmaya giriştik. Humustan tereyağına, tabuleden mayoneze, taratordan çiğ sütümüze kadar pek bereketli soframız Gürsel Hanım’ın sohbetiyle ve organik tarımla ilgili tecrübelerini bizlerle paylaşmasıyla daha da zenginleşti.

Slow Food Gençlik Gıda Hareketi iletişim grubuna katılmak için: http://groups.google.com.tr/group/slow-food-genclik

kutla

Bir sonraki yemek atölyesi 16 Mayıs Cumartesi 11:00’de İstanbul Şişli’deki Ekolojik Pazar’da!!!

Reklamlar